Sverige
Hem ::  Sekretesspolicy

Sekretesspolicy

Personuppgifter

Vi kommer inte att samla in och personligt identifierbar information (till exempel namn, adress, telefonnummer och e-postadress), hänvisade också till häri som "personlig information" om dig om du ge det till oss frivilligt.

Vi säljer inte eller skicka någon produkt som beställts via webbplatsen direkt till någon vi vet är under 18 år Om du är under 18 år, bör du använda webbplatsen endast med deltagande av en förälder eller vårdnadshavare och bör inte lämna någon personlig information till oss.

Vad vi får göra med personligt identifierbar information

Om du förser oss med personlig information, kan vi använda den för att förbättra vår förståelse för dina intressen och farhågor. Vi kommer också att använda denna information för att behandla din beställning.

Om du berätta du vill få ytterligare information från oss via e-post, kan vi använda informationen för att då och då kontakta dig om ändringar i vår hemsida, nya produkter, plats och serviceuppdateringar och specialerbjudanden vi tror att du hittar värdefull . Om du inte vill ta emot dessa e-post, följ unsubscribe instruktionerna på e-postmeddelande som du har fått.

Om du registrerar dig för en av våra lotterier, tävlingar eller kampanjer, kan vi dela personlig information med tjänsten ger, leverantörer och andra tredje parter (till exempel lotterier sponsorer eller leveranstjänster) som hjälper oss att driva webbplatsen eller utför främjande.

Vi kan dela din information med våra juridiskt anslutna enheter. Om vi ​​slås samman, eller i händelse av en överlåtelse av våra tillgångar, webbplats eller verksamhet, kan vi avslöja eller överföra dina personuppgifter i samband med transaktionen.

Vi kommer endast lämna ut personlig information utan din tillåtelse när det krävs enligt lag, eller i god tro att en sådan åtgärd är nödvändig för att undersöka eller skydda mot misstänkta brottslig verksamhet till våra kunder, besökare, medarbetare, eller egendom (inklusive denna webbplats), eller andra. Den som vill korrigera / uppdatera / ta bort information från vår databas bör kontakta oss. Vi kommer att göra rimliga ansträngningar för att serva din begäran i god tid.

Opt-out

Om du har valt tidigare för att ta emot nyhetsbrev eller PR eller marknadsföring korrespondens från oss och senare bestämmer att du inte längre vill sådan korrespondens från oss i framtiden via att klicka på knappen kontakta oss. Adressen du vill ska tas bort. För att förhindra att ta emot denna information via något medium, kontakta oss. Ditt val att inte ta emot nyhetsbrev eller tidigare PR och marknadsföring korrespondens från oss kommer inte (a) hindra oss från motsvarande med dig via e-post eller på annat sätt, om din befintliga eller tidigare relation med oss, och (b) hindra oss, inklusive dina anställda, entreprenörer, agenter och andra representanter från att komma åt och visa dina personuppgifter i samband med att bevara och förbättra webbplatsen.

Registreringsinformation

Vår sajt innehåller områden där du kan skicka information till oss (som vår registreringstjänst), och vi har också funktioner (såsom kakor och prestanda spårning teknik) som automatiskt samlar in information från besökare på vår webbplats. Under registreringsprocessen måste du ge oss ett medlemsnamn och lösenord konfidentiellt.

Hur vi skyddar din personliga information

Vi sparar dina personuppgifter på en säker server och använda förfaranden för att skydda den personliga information som vi samlar in från obehörig åtkomst, förstörelse, användning, ändring eller avslöjande. Även om vi kommer att ta (och kräver att våra tredjepartsleverantörer att ta) kommersiellt rimliga säkerhetsåtgärder avseende dina personuppgifter samlas in och lagras på webbplatsen, på grund av den öppna karaktären hos Internet, kan vi inte garantera att någon av din personliga information lagras i våra servrar, eller överföras till eller från en användare, kommer att vara fri från obehörig åtkomst, och vi frånsäger sig allt ansvar för stöld eller förlust av obehörig skada tillgång till eller avlyssning av ett datum eller kommunikation. Genom att använda webbplatsen godkänner du att du förstår och accepterar att ta dessa risker.

Tredje parts webbplatser

Du kanske kan få tillgång till vissa tredje part webbplatser via länkar på vår webbplats. Vi är dock inte ansvarig för eventuella andra webbplatser, eller deras respektive sekretesspolicy eller hur deras behandla information om sina besökare eller användare. Vi råder dig att kontrollera deras integritetspolicy för att ta reda på hur det behandlar din personliga information.

Testimonials

Om du skickar till oss eller lägga upp en vittnesmål kommentar, recension, förslag eller något arbete av författarskap (kollektivt en "Submission") till oss, inklusive, utan begränsning, argument om våra produkter eller tjänster, såsom Submission kommer inte att vara konfidentiell eller hemlig, och kan användas av oss på något sätt. Genom att skicka in eller skicka en inlaga till oss, du (ⅰ) och garanterar att Underkastelse är originalet till dig, att ingen annan part har några rättigheter till dessa, och att eventuella "moraliska rättigheter" i ett sådant Submission har hävts, och (ⅱ ) du ger oss en royalty-fri, obegränsad, världsomspännande, evig, oåterkallelig, icke-exklusiv och fullt överförbara, överlåtas och sub licensable rätt och licens att använda, reproducera, publicera, distribuera, visa, översätta, sammanfatta, modifiera och anpassa sådana Submission (helt eller delvis) och / eller att införliva det i andra verk i någon form, media eller teknologi nu känd eller senare utvecklad, i eget gottfinnande, med eller utan ditt namn.

Detta avtal skall regleras av lagarna i delstaten New York. Den exklusiva jurisdiktionen för alla anspråk, handling eller tvist med oss ​​eller som i något sätt för din användning av webbplatsen kommer att vara i statliga och federala domstolar i delstaten New York och plats för prövningen eller disposition av ett sådant krav, åtgärd eller tvist kommer att vara i New York City, New York. Alla parter i detta avtal avstå från sina respektive rättigheter till juryrättegång.

meddelanden

Vi kan skicka meddelanden till dig med avseende på din användning av webbplatsen genom att skicka ett e-postmeddelande till den e-postadress i ditt kontoinformation, genom att skicka ett brev via e-post till kontaktadressen i ditt kontoinformation eller genom att publicera ett meddelande på webbplatsen när du öppnar ditt konto. Godkänner du att vi kan underrätta dig genom sådana medel. Om inte annat. Om inte annat anges i meddelandena, kommer meddelandena att träda i kraft omedelbart.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Våra sekretessrutiner kommer att utvärderas kontinuerligt mot ny teknik, affärspraxis och våra kunders behov. Som vi uppdatera och bredda våra tjänster vår sekretesspolicy kan utvecklas. Vänligen kontrollera denna sida för uppdateringar med jämna mellanrum. Observera genom att använda eller registrering hos vår webbplats eller genom att tillhandahålla personlig information godkänner du att följa gällande regler om vår Private Policy. Vi kommer att visa på toppen av politiken när revideringar sent gjort.

Användning av sajt innebär samtycke

Genom att besöka denna webbplats, betyder du ditt godkännande av denna sekretesspolicy med avseende på icke-personligt identifierbar information. Genom att tillhandahålla personlig information via webbplatsen, betyder du ditt godkännande av denna integritetspolicy med avseende identifierbar information. Om du inte håller med något som beskrivs i denna sekretesspolicy kan du sluta använda webbplatsen. Din fortsatta användning av någon del av webbplatsen efter utstationering av ändringar i sekretesspolicyn att du accepterar dessa ändringar.

Allmän Kontaktinformation

För frågor om våra produkter av denna webbplats, klicka på knappen kontakta oss.
tillbaka